Tajemství zlatavého moku
Představte si, že každé pivo neboli jedinečný produkt, má své tajemství! Například při výrobě piva, obzvlášť! Výroba piva je dlouhý a poměrně složitý proces. Proč? Jako příklad si můžeme vzít „Víno.“ Zrání vína může trvat například několik let. Což naznačuje, že v průběhu zrání probíhá hned několik složitých procesů. My vlastně předbíháme. Před zraním, je ještě nejdůležitější proces a to samotné pěstování vína. Pořádný vinař, by měl mít obrovskou a úrodnou vinici.
Automatizace výroby je klíč
Takže, když to zkrátíme, máme víno připravené k výrobě tzv. „tekutého pokrmu,“ (víno je všeobecně chutné a zdravé, v míře samozřejmě, proto „pokrmu”) přesněji k takovému, jakého v dnešní době vidíme v obchodech. Abychom dosáhli toho, že vyrobíme flašku, kterou naplníme konečným produktem „tekutým vínem,“ potřebujeme speciální automaty. Automaty, které zjednoduší proces vyplňování vinných flašek. Samozřejmě, proces se bude lišit u malého a velkého vinaře.
Výroba vína můžeme přirovnat k výrobě pivu
Přesněji dlouhý proces, který jsme zmínili v horním odstavci a to výroba vína, je téměř stejný postup pro výrobu piva. Hlavním tajemstvím u piva jsou automaty, které dodávají rychlost a spolehlivost při samotné výrobě. Samozřejmě klíčem úspěchu, tedy chutnosti piva je chmel, ale pivní automaty dodávají rychlost a spolehlivost.
Bez automatizace výroby piva, bychom neměli každý den v hospodách, co pít. Tím chceme říct, že používáme ty nejlepší a nejrychlejší automaty na českém a zahraničním trhu